megbízásából készült

Mi a mai kutyakütyü trend?

Rengeteg találmány ostromolja a piacot az ötletesebbnél ötletesebb játékoktól a kutyapincérekig. Összegyűjtöttük a slágergyanús megoldásokat.

4 tipp, hogy jól fogadj örökbe

Egyre többen köteleződnek el az örökbefogadás mellett. Összeszedtünk néhány tényt és tanácsot, hogy valóban felelősen hozhasd meg ezt a fontos döntést.

Kutyabajok - mindennapi tünetek nyomában

A nem látható egészségügyi problémák esetében nem mindig egyértelmű, hogy baja van szőrös családtagunknak. Összefoglaltuk, hogy mik a jelek, és azok milyen egészségügyi problémákra utalnak.

Kutyás közösségek, amiket nem árt követni

A kedvencünk labda elvesztésétől a nevelési tippeken át a helyi futtató felpimpeléséig rengeteg mindenben tudnak segíteni a kutyás közösségek.

Luxus-e a kutyanapközi?

Vajon mennyire divat és mennyire szükséges kiadás a kutyanapközi? Milyen formában léteznek és miért érdemes kipróbálni - "kutyaszittereket" kérdeztünk.

Mitől boldog a városi kutya?

Az állattartás evolúciója a városi kutyákat családtaggá tette, azonban ez nem jelenti azt, hogy ettől automatikusan boldogok is lettek, és hogy mindegyikük harmóniában él környezetével.

Hogy foglald el a kutyádat négylábú haverok híján? 

Aktív karanténprogramok séta alatt és a négy fal között.

Csobbanj kutyával! Mutatjuk, hol

Hamarosan beköszönt a kánikula, ami reményeink szerint idén is egyet jelent majd a strandolással. Legális strandokról dióhéjban a Balatonnál, Velencei- és Tisza-tónál.

Rosszfej szúnyogok, bolhák és kullancsok, szevasztok!

A szabadtéri kutyás szezon a rengeteg öröm mellett veszélyeket is tartogat szőrös barátunk számára. Videónkban és cikkünkben sorra vesszük az élősködőket.

Jönnek a férgek? Így pirulázz!

A kutyákra több tucat élősködő leselkedik, amik mind rettenetes élőlények egytől egyig. Összefoglaltuk a legfontosabb módszereket, amelyekkel védekezni tudsz ellenük.

Mikor válasszunk panziót és mikor kutyás szállást?

Ha eljön az utazás ideje, gazdiként mindig kihívást, hogy kutyával vagy kutya nélkül utazzunk-e. Megnéztük a  kutyás szállások és kutyapanziók előnyeit és hátrányait.

Kell-e kozmatikushoz vinni a kutyát?  

Tippek és ötletek. Mutatjuk, hogy készítsd fel a nyárra a kispajtást. A kutyakozmetikust kérdeztük. 

A szívférgesség akár halálos is lehet 

A szívférgesség egyre nagyobb veszélyt jelenthet a házi kedvencekre hazánkban is. Mik a tünetei, és mégis hogyan lehet megelőzni? 

A kutyaközösség (le)építő ereje

Az utcáról felnyalható mikroszörnyeken túl a vírusok, bacik és paraziták közül néhányat kedélyesen át is adhatnak egymásnak.